Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dršťková polévka grand
Smradlavoučká topinka
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Cuketové špízy s masem
Ostrá papriková krémová polévka
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Avokádové lanýže
Smaženka s restovanou zeleninou
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake