Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masarykovo cukroví
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Koláčky ze 100% tuku
Dort s nutelovým krémem
Žampionová polévka se zakysanou…
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Borůvkové muffiny - rumové
Houbový kuskus - rychle a chutně
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake