Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené houskové knedlíky
Gulášová polévka z předního hovězího…
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Kuře s rýží na kari
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Dýňový koláč famózní
Kuře (nejen) na bramborách
Čokoládový dort s broskvemi
Pórková polévka se slaninou I.
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami