Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký salát
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Brokolicová polévka II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tvarohová pomazánka levně
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Houbovo-smetanové špecle
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Kuře (králík) v pikantní omáčce
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami