Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškový med
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Báječné ovocné řezy - krémeš
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Večeře z jednoho plechu
Cuketová pomazánka
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros