Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková polévka III.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Košíčky z ledových kaštanů
Náš domácí štrúdl
Kynuté pletýnky - smažené
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Tvarohové placky
Cuketa se šunkou
Zdravé lívance z ovesných vloček
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Jablečný bread cake
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake
Nepečený jablkový dort