Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvový koláč III.
Avokádový salát k večeři
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Syrečková pomazánka II.
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Salát z grilované červené řepy s…
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros