Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechový chléb II.
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Kuřecí maso na řecký způsob
Vynikající zeleninová polévka
Závitky s lehkou křenovou náplní
Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)
Cuketový quiche
Vegetariánská Quesadilla
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake