Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort Raffaelo
Alenčin medovník
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Tvarohový dort s malinami II.
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Kapustová polévka s vločkami a…
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Asijský králík - jednoduše a chutně
Bublanina z remosky
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake