Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné sýrem
Pomazánka na chlebíčky
Drobenka na ovocný koláč
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Kus Kus (Cous Cous)
Šneci z listového těsta se zelím -…
Cizrnová polévka - vydatná
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake