Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový švestkový koláč
Kvasnicová polévka se zeleninou
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Dýně z pánve
Jogurtové muffiny
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Chobotničky ze špaget
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake