Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Zeleninová směs na špagety
Vepřové nudličky zase jinak
Pikantní masová směs na topinky -…
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Meruňkové smoothie
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake