Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Těstovinový salát s tofu
Ořechové řezy naší babičky
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Broskvové řezy II.
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Naložená kuřecí křídla
Pikantní kuřecí srdíčka
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake