Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové řízky
Bramborové placky se špenátovým…
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Tuňákové karbanátky
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Gulášová krkovička
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake