Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Balkánský salát
Anglické zázvorové sušenky
Pečené brambory s anglickou slaninou
Gulášová polévka II.
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Dušená mrkev v mletém mase
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Boží milosti F.O.O.D.
Smothie-Kiwi a banán
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros