Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka od Camm
Koláčky z listového těsta
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Třešňové rizoto
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Pudinkový dort (řez) s ovocem
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake