Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátové palačinky zapečené
Plněné papriky jinak
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
K - Nadívaná kuřecí stehna
Masový vývar s petrželovými noky
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake