Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé punčové řezy
Pomazánka z Nivy s ořechy
Fazolová polévka se zelím
Čokoládový dort z jablek
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Ananasový koláč naruby
Dušený listový špenát na slanině
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros