Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolková polévka II.
Špagety s brokolicí
Barevné pomazánky - z červené řepy
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Steak Chateaubriand
Kokosová bábovka s kefírem
Kuřecí kari s mangem a rýží
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake