Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pierogi ‒ pirožky
Dušený špenát
Pravý upírský bramborák
Košíčky i pro začátečníky
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Kávovo-ořechová roláda
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake