Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řecký gyros
Drožďové knedlíčky do polévky
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cottage sardinky - pomazánka
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Přírodní plátek s fazolkami
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros