Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský plátek
Vanilkové rohlíčky
Kakaový koláč s tvarohem
Čočková polévka s klobásou
Pórková lehká polévka
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Domácí vepřová šunka
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros