Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená polenta se sýrem
All exclusive s jahodami
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Banoffee irský koláč
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
"Kouřové" marinované vepřové
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kapie plněné kuřecím masem
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou