Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ostrá tvarohová pomazánka
Tvarohové kobližky
Houbový kuba II.
Melounové jednohubky (salát)
Bešamel od maminky
Houbové rizoto se sýrem
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Kotlety v omáčce s hlívou
Letní těstoviny
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort