Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Výborné plněné papriky
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Majolková krkovička se sýrem
Prdelačka z jelítka - jíšková
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Medová žebra
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort