Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové klobásy
Sýrová pomazánka Eli
Šlehačkový koláč s rebarborou
Citronovo-makové muffiny
Zapečený lilek s tuňákem
Jednoduché špecle se zelím a masem
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Česneková polévka (česnečka) s…
Ratatouille IV.
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem