Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová roláda s nutellou
Zapečené brambory se žampiony
Krkovička na celeru
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Ledový salát s okurkou a mátou
15minutová česnečka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč