Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Salámová Pizza z listového těsta
Srdce na paprice
Listové řezy s tvarohem
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Gratinované brambory (nejen) s…
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Jablečný bread cake
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake