Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety sypané česnekem
Nekynutý koláč s různým ovocem
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Pečená vinná klobása na pivě
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Nadýchaný piškotový dort
Rizoto s hlívou
Hovězí sendvič s nakládanými…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake