Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková pomazánka od Mariky
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Pikantní čočka s kuřecím masem
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Luxusní punčák
Houskové knedlíky - pečené
Salát Caesar
Ořechové řezy s polevou z remosky
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami