Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Banánový chlebíček
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Černé trubičky
Kulaté švestkové koláče
Bramborovo - květáková polévka s…
Jablečné muffiny I.
Ovesné muffiny
"Párkrole" - párkové kremrole
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Vanilkový cheesecake
Houbový guláš
Jablečný bread cake
Hrušková povidla