Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní pečené kuře
Červená čočka se sýrem
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Nivová pomazánka II.
Česnekové plátky se slaninou
Pomazánka z "vepřovky"
Cibulovo-česnekové plátky
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Avokádovo-bazalkové pesto
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake