Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Hamburger úžasné chuti
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Levná a rychlá bábovka
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Slaný koláč z listového těsta
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Výborná drobenková buchta
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake