Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí kari s rýží
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Broskvové řezy II.
Pivní výpečky s bramborovými noky
Červené špagety
Kachní prsa a bramborové suflé
Zeleninová polévka s černou čočkou
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake