Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková roláda III.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Vločky k snídani
Mrkvový koláč BILLA
Krémová česneková cibulačka
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Pečené kuře s rýží
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake