Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharská pomazánka
Bábovka z vaječného koňaku
Bůček pečený na zelí
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Roláda s nugátovým krémem
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Zeleninová frittata
Jemné tvarohové palačinky
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake