Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Domácí Pribináček
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Srbská směs (nejen) na topinky
Makové rohlíčky (Rakousko)
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Bostonské krémové mufiny
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Holandské řízky - smetanové
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake