Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placičky z bramborové kaše
Kefírový chléb
Jablečný koláč s ořechy
Hermelínové ranečky se zeleninou
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Tvarohové placky
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Zelný salát z kysaného zelí
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros