Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z cizrny
Pudinková bábovka
Květákový nákyp s kuřecím masem
Jarní ředkvičková pochoutka
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Candát a batátové pyré
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake