Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí satay
Kuřecí játra na olivách a víně
Tvarohovo jahodové knedlíky
Voňavé anglické kapsy
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Eintopf s červenou řepou
Kapustová polévka s vločkami a…
Pečená dýně (velice chutná)
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake