Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlý ovocný koláč
Koprová omáčka expres
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Koláč inspirován tiramisu
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Jadran dort
Ruské vejce
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake