Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Znojemská čočka
Hermelínové brambory
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Květákový nákyp jako příloha
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Jednoduché piškotové kornoutky
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Pohankové zeleninové placky
Salát z červené řepy a brusinek
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros