Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané brambory se zeleninou
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Arabský chléb - Pide
Pečená vinná klobása na pivě
Jablečné těstoviny s tvarohem
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Grilovaný řapíkatý celer
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát