Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s francouzskou…
Osvěžující jogurtový koláč
Smradlavoučká topinka
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Bramborové muffiny se slaninou
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Vepřová kýta na rajčatech
Játrová směs se zeleninou
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros