Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené houskové knedlíky
Pomazánka z Romadúru II.
Arabský chléb - Pide
Brokolicový salát IV.
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Kynuté pletýnky - smažené
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Vepřové chipsy
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami