Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Losos v alobalu
Jidášky našich babiček
Vařený krém do cukroví a řezů
Sedlácký guláš
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Halali-smetanová omáčka po našem
Hrášková polévka - smetanová
Jihočeská kulajda od maminky
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami