Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Domácí tlačenka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Kuřecí řízek s hořčicí
Pečená vepřová žebírka
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Cottage pomazánka s tuňákem
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki