Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamka z listového těsta
Cibulačka se sýrem II.
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Beránek s kandovaným ovocem
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Pomazánka se sýrem cottage
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake