Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Super jablkové knedlíky
Bábovka s olejem
Kapr pečený s bylinkami na másle
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Polévka z uzeného stehýnka
Vdolky s jablečným rozvarem
Těstoviny s rajčaty
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami