Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Tuňáková pomazánka II.
Jahodový dort - krémový
Tvarohový koláč s třešněmi
Tuňáková pomazánka VI.
Brambory s tvarohem našich babiček
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Broskvové (meruňkové) muffiny
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros