Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závitky v rýžovém papíru
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Květákový nákyp jako příloha
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Vařená čokoládová poleva
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Jablkový páj
Papriky s rajčaty - sterilované
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake